Kiszerelés: 20g
Paradicsom pehely.
Levesekhez, szószokhoz kiváló.
A termék jelenleg nem rendelhető!
Csak természetes növényi összetevőket tartalmaz, ízfokozók, színezékek, mesterséges aromák nélkül. Felhasználható önálló leves készítésére, rizs, egyéb levesek, szószok ízesítésére.
14,5% zöldséggel utántöltő csomagolásban. A csomag tartalma 25 l leves készítéséhez elegendő.
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését.
Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik. Felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez.
A termék ízfokozókat nem tartalmaz! Koleszterinmentes!
Ajánljuk levesek, szószok készítésére.
A tiszta pektin íztelen, szagtalan, vízzel keverve kocsonyaszerű, sűrű anyagot képez. Az élelmiszeriparban széles körben használják fel, mint pl.: gyümölcszselék és lekvárok készítésénél.
Agaragar zselésítésre! A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
2024. április 11. 06:54, csütörtök
A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.
2024. március 20. 08:17, szerda
A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes.
2024. március 13. 08:13, szerda
A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában.